Kreatív igazgatót keres a PornHub

A felnőtt tartalom szolgáltató akkora biznisszé nőtte ki magát, hogy a mainstrem médiát készül meghódítani. Ehhez keresnek kampányötleteket, szigorúan TV- és plakátkompatibilis tartalommal.

Hogyan reklámoznád a pornó YouTube-ját korhatár-besorolás nélkül? Erre a kérdésre keresi a választ a PornHub, a legnagyobb ingyenes felnőtt tartalmakat streamelő oldal. A kreatív brief szerint a mostani napi 35 millió egyedi látogató után el akarják érni a következő 35 milliót, és ehhez be kell törniük a mainstream reklámfelületekre.

A kihíváshoz létrehoztak egy Tumblr oldalt, ahol bárki feltöltheti saját pályaműveit. Nem meglepő módon máris rengeteg alkotás érkezett, és vannak köztük egészen kiemelkedőek. Akad néhány slágertéma, mint a böngészési előzmények vagy az inkognitómód, és persze tömegével érkeznek az olcsó, gimnazista altesti humorral büntető darabok. De néhány alkotás egyedi módon tudta megfogni a pornófogyasztás jelenségét, egy-kettő pedig magasabb szintekre tudta emelni a PornHub brandet - például a szexuális egyenjogúság kérdésének beemelésével.

Alább a kedvenceinkből válogattunk. Aki pedig szeretne a PornHub kreatív igazgatójává válni, és egy éves szerződéssel együtt dolgozni a marketingcsapatukkal, ne habozzon pályázni.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat