Laposból gömbölyű

Jól gondolod, a fenekekről van szó. 

Országunk (egyik) legszebb és (egyik) leghíresebb lánya, Palvin Barbara néhány szezon óta a GAS farmermárka arca. Vagyis inkább egy másik testrésze. (Mindegy, tudjátok.) A 2014-es tavaszi időszakban sincs ez másként, a modell már most látványosan domborít a nadrágokban. A GAS idei nagy újítása a POP-UP JEANS kollekció, melyben csak olyan darabok találhatók, amiket felhúzva minden nő elnyerheti álmai fenekét.

 "Két észrevehetetlen belső hálós zsebet rejtettünk el a puha, lágy, szuper stretch farmerben (próbáld fel, mintha csak selymet viselnél!) Az allergiamentes, légáteresztő és törésmentes szivacsok a belső zsebekben tökéletesen illeszkednek a testhez, mintha részeddé válnának." - magyarázzák a márka oldalán.

Ezekben a nacikban pózol Palvin Barbi is, akiről mindeddig azt feltételeztük, semmi baj a hátsójával, miért lenne hát szüksége erre a ruhadarabra? Azt értjük, hogy őt irigyli a világ női fele az alakjáért, de vajon tényleg van, aki azt gondolja egy nadrágtól olyan formás lesz, mint ő? Valószínűleg van. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat