Legózz a T-Mobile-lal

Közös gyereknapi programot szervez a LEGO és a T-Mobile, hogy felnőttként is újra játszhassunk. A virtuális legózás a facebook-on már elindult, hétvégén pedig az Árkádban valósíthatjuk meg "kockarajzunkat".

A T-Mobile Hungary facebook oldalán kezdődött a játék a kockákkal. Az oldalon mindenki rajzolhat a virtuális legótáblára a virtuális legóelemekkel. A kész rajzot a készítő elnevezheti és megoszthatja a barátaival, de elmentheti tervrajznak is a készülő esemény napjára. 

Május 25-én és 26-án, gyereknapon ugyanis a Telekom Kapcsolat Program és a LEGO Monobrand Store tart közös rendezvényt az Árkád bevásárlóközpontban, melynek keretein belül bárki megépítheti saját "kockarajzát". Az esemény apropója, hogy a Kapcsolat Program a napokban ünnepli 15. születésnapját. A LEGO és a T-Mobile ünnepi akcióval is várja a látogatókat, a Kapcsolat kártya felmutatásával most 15% kedvezményt adnak minden LEGO játékra, melyet az Árkádban vásárolunk.A virtuális legózásnak már most számtalan rajongója van, pár nap leforgása alatt több, mint 200 rajz készült. A kockarajzokat kedvelni is lehet, így mostanra elég komoly mezőny alakult ki. A rajzokon látható Süsü, egy földet túró dömper, egy Superman "S", egy LEGO felirat, egy magyar címer, Márió, kastély, hajó, autó, Pacman, Mickey egér, BKV busz és még sorolhatnánk.

A kampány másik célja, hogy a már felnőtt gyerekeket is rábírják egy kis játékra. Nem lehetnek sokan ugyanis azok, akik nem legóztak gyermekkorukban. A többségnek egy ládányi ilyen építőkockája és figurája volt, amikkel minden nap játszhatott. Ez azonban feledésbe merült, mára ezek a gyerekek anyák, apák, dolgozó, hétköznapi emberek. A T-Mobile és a LEGO programjának köszönhetően, viszont kicsik és nagyok együtt játszhatnak gyereknapon.


Bakos Csenge
(reklámipar)

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat