Ma estig még látogatható a Coca-Cola Pop-up Store!

A Millenárisban várja a látogatókat a Coca-Cola palack 100. születésnapi rendezvénysorozata.

Csütörtök dél és este 10 között tart nyitva utoljára a Coca-Cola Pop-up Store a budai Millenáris Parkban. A híres kólás Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a különleges szülinapi eseménynek, és a kontúrpalackot ünneplő kampánynak, óriási megtiszteltetés ez számomra – Radics Gigi, énekesnő.palack megjelenésének centenáriuma alkalmából számos programmal és különleges ajándéktárgyakkal (színes ruhákkal, kiegészítőkkel, táskákkal) várják a látogatókat. Több hazai híresség is tiszteletét tette a programokon, többek közt Odett, Kállay-Saunders András, és a Coca-Cola kampány új arcai is, Radics Gigi és Alföldi Róbert.

A programok:

  • Legyél Te is Marilyn, vagy éppen Rita Ora: „Megcsókoltam…” – fotózás. Az elcsattant „csókjelenetet” megörökítő fotót e-mailben kapja meg a látogató. (minden nap déltől este 10 óráig)
  • Kerülj rá Te is egy Coca-Cola palackra! Minden szerencsés látogató egy egyedi, saját arcképes Coca-Cola palackkal távozhat. (minden nap déltől este 10 óráig)
  • A Coca-Cola kontúrpalack második élete: mi mindenre jó még egy Coca-Cola kontúrpalack? Kreatív workshop mindenkinek. (minden nap délután 2-től este 8 óráig)

A kontúrüveg 100. születésnapját ünneplő körút a régióban elsőként nálunk, Budapesten látható, ezután Bécs, majd Varsó felé veszi az irányt.

Az eseményről további fotók itt érhetőek el.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat