Mad Menesítsd magad

Vasárnap debütál az ikonikus sorozat utolsó évadának első része - az AMC pedig minden eszközzel fokozza a hájpot. Most egy olyan alkalmazást készítettek, amivel bárki a sorozat világába helyezheti magát.

Idén elbúcsúzunk a Mad Men-től, ami a reklámipar filmes ábrázolásában és a televíziós sorozatok világában is úttörő szereppel bírt. A sorozat csatornája, az AMC pedig minden eszközt megragad, hogy a premiert hájpolja. A Milton Glaser által készített plakátokról már írtunk korábban, de vasárnapig aktívabb szórakozást ajánlunk.

Elkészítettek ugyanis egy alkalmazást, amivel bárki a hatvanas évek Madison Avenue-jára helyezheti magát! A Mad Men egyik fő vonzereje mindig is a régi idők reklámipari csillogása volt, erre épít ez is. Mert ki ne szeretne egy modernista felhőkarcolóban, elképesztően stílusos ruhák és öltönyök között, állandó cigarettafüstben dolgozni? A nyomorult egyterű irodák helyetti külön szobákról már ne is beszéljünk, mert zokogógörcsöt kapok.

Ha megunnátok az alkalmazást, javasoljuk a korhű koktél-recepteket kipróbálásra. Természetesen mi sem voltunk képesek ellenállni a csábításnak, és elképzeltük magunkat a hatvanas évekbeli AdClub szerkesztőségeként. (A cigaretták csupán a korhűség kedvéért kerültek a képekre, véletlenül sem azért, mert a láncdohányos újságíró sztereotípiát erősítjük mindahányan.)

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat