Mark Zuckerberg Budapesten van

Bár fotó még nem készült róla, a feltételezés nem alaptalan, hisz a Facebook kiagyalója villámgyorsan cikázik Európa nagyvárosai között. 

Ahogy azt a 444 és a Dotoho blog már megírta, Zuckerberg nagyon mozgalmas napokon van túl, pár napja ugyanis még Berlinben tartózkodott, a hétvégén viszont már Bécsben ebédelt, majd feleségével átugrott Prágába, a visszaúton pedig Pozsonyban is betért egy McDonald'sba. Legutóbb hétfő éjszaka Karányi Dani látta a Király utcai Spílerben, amit gyorsan ki is posztolt a Facebookra. A kommentelők között akadt néhány hitetlenkedő, Dani azonban a privát térre hivatkozva nem készített felvételt. Zuckerberg feltűnését  azóta egy valamivel korábban keletkezett, de csak utólag felkapott Twitter bejegyzés is megerősítette. Mire az Index munkatársai kiértek a helyszínre, már nem találták ott a hírességet, de az étterem vezetője megerősítette őket abban, hogy Zuckerberg valóban ott járt, az Origo telefonhívására pedig arról is beszámolt, hogy mit fogyasztott a híresség.

Nem szabad azonban megfeledkeznünk arról, hogy Karányi Dani mégis csak egy reklámszakember - ki tudja, hogy nem a Spíler felfuttatásán ügyködik-e éppen? Ha ez így van, akkor egy ügyes médiahacknek lehetünk a szemtanúi, de mostanra már sokkal nagyobb a valószínűsége annak hogy Zuckerberg tényleg itt járt. Ettől viszont még mindig fontos kérdések tömkelege keringhet a fejünkben: Elment-e utána bulizni? Ha igen, hova? (legközelebb mi is oda megyünk) És miért pont oda? Egyáltalán, hogyan talált meg minket a térképen?

 

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat