Megérkezett a Lex/OS, a LexCorp új operációs rendszere

Áthallásos natív tartalom a DC Comics-tól.

Még nyáron számoltunk be a Marvel, rendkívül ötletes Ant-Man marketingkampányáról, ami alatt számos outdoor, natív és egyéb virális elemekkel promózták a stúdió új filmjét. Most a nagy rivális, a DC is belehúzott, és erősen nyomulnak a megjelenés előtti ízelítők terén.

Az érdekesség az, hogy (egyelőre) nem Supermanről, vagy Batmanről, a következő film címszereplőiről, hanem a LexCorp-ról, Lex Luthor, hivatásos főgonosz óriásvállalatáról tudunk meg részleteket.

A napokban megjelent Luthorról egy pszeudo-portré a Fortune magazin hasábjain, ahol a Fortune az év legfiatalabb üzletembereként emlegeti, és még a világ 50 legnagyobb vezetője közt is feltüntetik. Természetesen, ha valakinek nem esett volna le, akkor ki is írták szépen, hogy ez egy natív hirdetés „sponsored by Warner Bros”.

Most viszont egy egyperces LexCorp reklámszpotot is láthatunk, amiben a vállalat új termékét, a Lex/OS-t népszerűsítik, ami elmondásuk szerint a világ legbiztonságosabb operációs rendszere. A kamureklámot a new yorki Comic Con alatt mutatták be, ahol az ingyen wi-fit is a Luthor cége „szponzorálta”. Értitek, Jesse Zuckerberg ingyen wifi, meg OS?

A hirdetés egyébként megjelent a Cominsoon.net, illetve a Comicbook.com oldalakon is, a Comic Con látogatóit pedig a LexCorp panelhez irányítja, ahol valóban lehet kaphatni a filmben látható, ingyenes töltőkből. Nem túl bíztató! 

via Creativity

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat