Megkajálod ezeket a videojátékokat!

Az amerikaiak kedvenc vendéglője, a Denny’s használati jogot vásárolt az Atari három legklasszikusabb játékához, így mostantól ketchupos üveggel is lőhetünk aszteroidákat. 

A Denny’s új, okostelefonokra szánt alkalmazása elkészítéséhez kérte az Atari segítségét. A fejlesztés során három klasszikus videojáték, az Asteroids, a Centipede és a Breakout került felhasználásra némi átalakítás után. Lássuk először a játékok megújult neveit: Hashteroids, Centipup és Take out. (Az első a Denny’s fasírtjára utal, a második a palacsintájukra, míg a harmadik házhozszállítást jelent.)

Bár a nyolcvanas évek bájos stílusa megmaradt, néhány ponton változtattak a látványon, mostantól például ketchupos üveggel is lövöldözhetjük az aszteroidákat, a százlábúból palacsinta-hernyó lett, a Breakout-ban, akarom mondani Take out-ban pedig tükörtojás- és szalonna falakat kell lebontanunk.

„Játékosok, egyesüljetek! A Denny’s és az Atari összefogtak, hogy készítsenek egy olyan videojáték-remixet, amit nem akartok majd kihagyni! Mentsétek meg az univerzumot a fasírt-aszteroidáktól a Hashteroids-ban, pusztítsátok el a gonosz lényeket a Wonderfood Erdőben a Centipup-ban, és törjetek át a reggeli-falakon a Takeout-ban. Három klasszikus játék kissé megfűszerezve. Elérhető minden okostelefonon. Mire vártok még?”szól az ösztönző szöveg az alkalmazás letöltése oldalon.

Felcsigázó videó:

Kicsiknek (Így néztek ki eredetileg):

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat