Megújulnak a regionális napilapok

Új külsőt és belsőt kap a Mediaworks 8 megyei napilapja.

Fő célkitűzéseink az előfizetői és árus példányszámok emelése. Ehhez igazodnunk kell a helyi igényekhez, amit elsősorban a rájuk szabott tartalommal tehetünk meg - Hanák Tamás, napilap divízóigazgatóMájus 18-tól új formában jelentkezik az Új Dunántúli Napló (Baranya), a Heves Megyei Hírlap (Heves), a 24 Óra (Komárom), a Somogyi Hírlap (Somogy), az Új Néplap (Szolnok), a Tolnai Népújság (Tolna), a Békés Megyei Hírlap (Békés) és a Petőfi Népe (Bács).

A belső változás a lokális tartalmak bővítését jelenti elsősorban, de akik azt hitték, hogy csak úgy átolvassák a lapok híreit, most jól figyeljenek, ugyanis a számok tartalmaznak majd egy 8 oldalas rejtvénymellékletet, de még képregényt is.

Az új lapok tagoltabbak lesznek, sok képi illusztráció és infografika is lesz bennük. Ezen felül hangsúlyosabbak lesznek a helyi programajánlók/közérdekű információk, de interaktívabb jelleget is ölt az újság (már amennyire egy nyomtatott újság lehet).

Az olvasóközelibb arculat kialakítását online és nyomtatott hirdetésekkel, tv-szpotokkal, és city light reklámokkal is segítik, a kampányban külön-külön figyelmet fordítva az előfizetői és árushelyen vásárló közönségre.  

 

via Médiapiac

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat