Merj bókolni a fogyasztódnak!

Hatalmas ereje van a szavaknak, ezt sokszor elfelejtjük. Egy kedves mondat bearanyozhatja az egész napunkat. A bókok kimentek a divatból. Éppen ezért esik mindenkinek olyan jól, ha nagy ritkán kap egyet. Ám felmerülhet a kérdés, tudjuk is fogadni őket megfelelően?

A Dove legfrissebb magyarországi kampánya pont a kihalófélben lévő bókolási szokásokat eleveníti fel. Az eszközválasztás rendkívül meglepő. A legkisebb presztízsértékkel bíró, általában villanypóznákra felragasztott papír alapú hirdetések feleltek az üzenet célba juttatásáért. A kevesebb néha több. Lássuk a véleményeket!

Ahogy már egy korábbi cikkben is említettük, a nagy cégek már nem arra törekednek, hogy ész nélkül arról győzzenek meg minket, hogy miért ők a legjobbak és miért az ő termékük landoljon a bevásárló kosarunkban. A fogyasztók elérésének módja megváltozott. Az emberi értékek kihangsúlyozása és a megszólítás foka az, amivel ma ki lehet tűnni (ideig-óráig) a versenytársak közül. Kíváncsian várjuk, legközelebb mivel rukkolnak elő.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat