Messi a múlthét legnagyobb nyertese

Nemcsak a BL győztes csapatában, de a YouTube legjobb reklámjában is szerepelt.

Mivel idén 10 éves a mindenki kedvenc, munkaidőt-részben-kitöltő videómegosztó oldala, a YouTube, az óriási ünnepségsorozat keretein belül megrendezték a YT legjobb reklámja versenyt is, aminek múlt héten meg is született az eredménye.

Az oldal új korszakot nyitott a reklámok történetében: 2014-re a 10 legnézettebb youtube-os videóból 4 reklámszpot volt.  

Ez alapján a legjobb reklám a mindenki kedvenc futballistája Messi és mindenki kedvenc kosarasa Kobe Brynt közreműködésével készült Turkish Airlines szpot volt, amiben a két sportoló egymásal versengve, őrületes szelfiharcba kezdtek.

A reklámversenyben résztvevő 20 reklám közt többek közt helyet kapott a Volkswagen mini-Darth Vaderes szpotja, az Old Spice szuperférfias férfiaknak készült férfireklámja is, és az óriási karriert befutott Jean-Claude „Volvo” Van Damme ikonikus spárgázása is.

A YouTube egyébként tanulmányt is készített a 20 reklám alapján a kialakult trendekről, aminek az egyik fő konklúziója: „Szánj elegendő időt a történeted elmesélésre”.

via Advertising Age

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat