Meztelen rádió indul Debrecenben

Egy rádió, amit nem csak hallgatni, de nézni is érdemes? A beharangozó szerint a műsorvezető hölgyek meztelenül vagy fehérneműben beszélgetnek majd. Férfiaknak nincs felvétel. 

Új internetes rádió indul Debrecenben, ráadásul még ebben a hónapban. Nem lenne ebben semmi különösebben érdekes, ha nem meztelen lányokat akarnának csevegésre bírni a mikrofonok mögött. A Meztelen Fm. vezetői ugyanis csak női műsorvezetőket alkalmaznak majd, akik reményeik szerint meztelenül vagy fehérneműben beszélgetnek a rádióműsorokban az élet nagy dolgairól. Hogy pontosan milyen témákat fognak boncolgatni a lányok, azt egyelőre homály fedi. (Belpolitika? Gazdaság? Kultúra? Valószínűleg nem. Sokkal inkább elképzelhető, hogy a divat, a bulik, a könnyű zene vagy egyszerűen csak a pasik lesznek terítéken.) A lányok, állítólag az izgalom fokozása érdekében, a meztelenség mellett díszes álarcokat fognak viselni. Az adást a hallgatók interneten követhetik nyomon, a hang mellé képet is kapnak majd. (A vizuális élményt egy webkamera fogja szolgáltatni.) Két műsorvezető hölgy beceneve mától ismert, Miss Babydoll és Cheeky Girl nagyjából már bemutatkozott a rádió Facebook oldalán. Hímnemű műsorvezetőket sajnos nem foglalkoztatnak, de Dj-ként még nekik is lehet esélyük. A rádió programigazgatója maga is Dj, becenevén Keserü "Discosa" Tomi. Ezen a linken pedig egy másik Dj, Dj Tymo mixébe hallgathattok bele, aki a Mix Time-Feeling Selection című műsorért felel majd.

Magyarország első meztelen rádiója a 18-49 év közötti korosztályt szeretné megcélozni, ennek érdekében csak mai slágereket játszanak majd. Bár a meztelen rádió 0-24 órában elérhető lesz, a hölgyek csak a munkaidő letelte után ülnek a mikrofonok mögé. A rádió indulásának pillanatában aktiválódni fog a meztelenfm.hu oldal is, ahol egyelőre csak az informatikai szolgáltató hirdetése elérhető.

Az új internetes rádió kapcsán felmerül a kérdés, vajon olcsó trükk vagy kreatív újítás a meztelenség bevetése a rádiózásban. Egyáltalán mennyire rádió az ilyen? Sok tekintetben inkább egyfajta internetes tévé, semmint rádió. Sokan elmondták már, hogy szép nőkkel bármit el lehet adni. (Állítólag a nők fenekére tapasztott hirdetéseket látják a legtöbben. Tippelj, hogy miért.) Kell-e ezt ennyire provokatív módon használni? Abban biztosak vagyunk, hogy a rádió indulásának első időszakában nagy arányú lesz a hallgatottság, de vajon elég néhány szép idom a siker fenntartásához?

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat