Miley Cyrus jótékony célokra használta fel a Wrecking Ball-t

Cyrus vasgolyón himbálózós klipje nyerte a 2014-es év videója kategóriában a VMA-t, ám a díjat nem ő, hanem egykor hajléktalan barátja, egy bizonyos Jesse vette át.

Miley Cyrus „Wrecking Ball” című dala, pontosabban annak klipje nyerte vasárnap az év legjobb videója címet a 2014-es VMA-n. Az énekesnő ahelyett azonban, hogy elfogadta volna a díjat, egy Jesse nevű barátját küldte fel a színpadra. A fiú ezekkel a szavakkal vette át a kitüntetést:

„A nevem Jesse és ezt a díjat annak az 1,6 millió csellengő vagy hajléktalan fiatalnak a nevében veszem át, akik egyedül, elveszve éheznek és félnek ebben a percben is. Ezt onnan tudom, hogy egy vagyok közülük. A város menedékhelyein próbáltam túlélni. Takarítottam a motelszobáitokat. Mellékszereplő voltam a filmjeitekben, ahogy az életetekben is. Bár a számotokra láthatatlan voltam az utcán, nekem is csak olyan álmaim vannak, mint amilyenekkel ma este is sokan érkeztetek.”

 

Miley és Jesse

A fiú beszédén sokan meghatódtak, de legjobban maga az énekesnő, Miley érzékenyült el. Ő könnyeivel küszködve, szemét törölgetve hallgatta végig a fentieket. Mint utóbb kiderült, Jesse és Cyrus közös kampányt indít a hajléktalanok megsegítéséért, és a VMA gálaestjének nyilvánossága pont kapóra jött. A srác létrehozott egy saját menedékhelyet, hogy a hozzá hasonló sorsú fiatalokon segíthessen. Ez a „My Friend's Place”  (magyarul kb. a haverom pecója). Az énekesnő pedig arra kéri a rajongókat, hogy adakozzanak. Cserébe egy szerencsést és partnerét meghívja brazíliai koncertjére, ahol a VIP bánásmód mellett még barátkozhatnak is a botrányhősnővel.

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat