Milyen szelfit lőne magáról Batman?

Az előbbi felvetés nagyjából leírja annak a grafikai versenynek a témakörét, aminek résztvevői 1 éves Adobe Creative Cloud előfizetést, könyveket és stockfotókat nyerhetnek. A zsűri pedig elég menő.

Szeptember 1-jétől egészen október 5-éig várják a pályamunkákat az idei év legérdekesebb és legaktuálisabb témájában kiírt grafikai versenyére (Fiktív #Selfie), melyet a HAUG hirdetett meg (Hungarian Adobe User's Group). A jelentkezőknek választaniuk kell egy filmet/mesét/rajzfilmet, amiből aztán kiemelnek egy számukra szimpatikus szereplőt. A főhőst ezután úgy kell elhelyezni a képen, hogy úgy tűnjön, éppen szelfit készít magáról egy egészen elképesztő élethelyzetben. Ha mindez nem lenne elég, az illusztrációhoz tartoznia kell egy hashtagnek is, ami erősíti a poént. (A betűtípus nincs megszabva, a fontos az, hogy passzoljon a pályamű egyedi hangulatához.)

Képgaléria a cikk alján!

A verseny első helyezettje 1 éves Adobe Creative Cloud előfizetést, Alcatel One Touch Idol 2 mini okostelefont, stockfotó-hozzáférést és könyveket vihet haza, valamint tagságot kap a HAUG-ba is. A második helyezést elérő versenyző egy mangafigurák rajzolásához kifejlesztett WACOM Intuos Manga-t, stockfotókat, könyveket és Haug tagságot nyer, a harmadik pedig Adobe Photoshop Elements 12 & Adobe-t, Premiere Elements 12 szoftvert, stockfotókat, egeret és könyveket vihet haza, illetve ő is megkapja a tagságot.

A hattagú zsűri a szakma legjobbjai közül került ki:

A ReklámKlub nagyon szeretne benneteket inspirálni, úgyhogy fogadjátok szeretettel ezt a kis galériát!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat