Minden turista ilyen idegenvezetőre vágyik

A Heineken ismét a jól bevált recepthez nyúlt, de emiatt senki nem fog haragudni.

A Heineken rohangálós, táncolós szpotjaira általában az is emlékezni szokott, aki amúgy nem szentel túlságosan nagy figyelmet a reklámoknak. A Wieden + Kennedy Amsterdam magabiztosan gyártja a stílusos és emlékezetes darabokat, amik itthon is elég nagy sikerrel mennek. Erre semmi sem jobb bizonyíték, mint hogy a „Legends” sorozat korábbi darabjának indiai slágerébe annak idején még egy házibuliban is sikerült belefutnom.

A legújabb „The Insider” (A Bennfentes) címet viselő szpot is követi klasszikus formulát: adott egy Heinekentől felpörgött szuperérdekes, jóképű fiatalember, retró látványvilág és fülbemászó, egzotikus (jelen esetben francia nyelvű) aláfestő zene. Ez alkalommal a címszereplő egy gyanútlan turistacsoport térít el, hogy az unalmas, megszokott városnézés helyett megmutassa nekik Párizs rejtett látványosságait.

Ugyan kit érdekelne az Eiffel torony vagy egy álmatag sétahajókázás a Szajnán, mikor fura álarcos buli dübörög a katakombákban vagy tollas boában táncolhatna a Moulin Rouge színpadán?

Csak vigyázzunk a csoportban támadó sztereotipikus pantomimesekkel. Azok nagyon veszélyesek.

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat