Mindenki kikékült!

A Tesco Hupikék Törpikék dominó-gyűjtemény beszerzéséért akár összesen 84 ezer forintot is fizethetünk, de csak ha egyetlen plusz dominót érő terméket sem veszünk. A türelmetlenebbek már online aukciós oldalakon keresik és kínálják a darabokat. Te melyiket cserélnéd el?

A Hupikék Törpikék 2 hazai premierének napján, augusztus elsején indította útjára a Tesco a Hupikék Törpikék dominó promóciót. Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb szeptember 30-áig tart. A promóció ideje alatt összesen 28 féle egyedi dominót gyűjthetünk össze, és raktározhatunk el egy különleges tasakban vagy dobozban. Törphöz jutni igen könnyű, minden a pénztárnál elköltött 3000 Ft után jár egy darab. Ha egy kicsit utánaszámolunk hamar jöhet a kétségbeesés, hiszen látszatra, ahhoz, hogy minden darab legalább egyszer szerepeljen a gyűjteményben, 84 ezer forintot kell elköltenünk. Sőt, ha dobozt és tasakot is vásárolunk, adjunk hozzá 699 Ft-ot vagy 249 Ft-ot. Szerencsére azonban nem ilyen rossz a helyzet, a Tesco gondoskodott arról, hogy szép számmal kapjunk a kasszánál extra törpöket is. Kaphatunk extra dominót joghurt, rágó, sampon, mosópor, pelenka, kutyakonzerv vagy akár vécéöblítő korong mellé is.

A Tesco erre az alkalomra egyedi Hupikék Törpikés termékcsomagolásokat is készített, jelenleg kapható törpös jégkrém, zsebkendő, szalvéta, papírtörlő, szatyor, gombaház, bögre, pohár, kulacs és még sorolhatnánk. A promóció alkalmából kedves reklámfilm is készült, melyben arra szólítják fel a vevőket, hogy vigyék haza a gyerekeknek a törpöket és rejtsék el Hókuszpók elől.

Az akció egyébként a szlovák Tesco áruházakban is megtalálható, igaz Törpillát ott Smolinka-nak nevezik. A 28 féle dominóért hatalmas harc indult az országban. Egyre-másra jelennek meg a hirdetések a leghíresebb aukciós oldalon, ki venne, ki eladna a Tesco dominókból. Persze olyanok is vannak szép számmal, akik csereberébe kezdtek és kettesével veszik a megyehatárokat a hiányzó darabok után kutatva. Az apróhirdetésekben olvasgatva arra jutottunk, hogy egy dominóért körülbelül 180-200 forintot kérnek el, de olyannal is találkoztunk, aki 3850 Ft-ért hirdet egyben 16 különbözőt. (Ez 240,6 Ft-os darabonkénti ár, szóval érdemes vigyázni!)

A Youtube különleges hely, így rátaláltunk erre az elégedetlen vásárlóra is, aki nagy bánatára három különböző Ügyifogyival lett gazdagabb és ezt ebben a videóban a Tesco-nak meg is köszöni. Ezt nem teljesen értjük, hiszen a számok és a képek is különböznek a dominókon, így kiválóan lehet velük játszani. Legközelebb biztos szerencsésebb lesz!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat