Mozgó filmplakátokkal reklámozza legújabb Hamupipőke-sztoriját a Disney

Úgy tűnik, ma már tényleg nem csak a céltalan, de kétségkívül mindenki számára szükséges humorizálásra használják a GIF-eket. 

Animált filmplakátokat készített a Disney a Broadway musicalből adaptált „Into the woods” című Hamupipőke filmjéhez. A ködös, árnyakkal teli rengeteget és az elveszett főszereplők vagy éppen leselkedő gonoszok képét mutató plakátokat tökéletesen egészíti ki az a lassú mozgás, amelyet megálmodtak hozzájuk. Tényleg csak olyan apróságokról van szó, amiket elsőre talán nem is veszel észre, mint egy meglibbenő szoknya vagy néhány lehulló falevél.

Plakátok a cikk alján!

Az „Into the woods” december 25-én, karácsonykor kerül az amerikai mozikba, a magyar premierről sajnos egyelőre nincsenek pontos hírek, annyit lehet csak tudni, hogy januárban lesz valamikor. Hamupipőkét Anna Kendrick alakítja, a boszorkány Meryl Streep, a farkas pedig Johnny Depp. Feltűnik a filmben Emily Blunt és Chris Pine is.

A film előzetese magyar felirattal:

Érdekesség magáról a történetről, hogy német mesetudósok összesen 400 változatát jegyezték fel a Hamupipőke mesének, melyek ma is keringenek szerte a Földön. Létezik például egy, a Disney 1950-es mesefilmje miatt mára kevésbé ismert, magyar változata is. (A két legismertebb verzió a Grimm testvéreké és Perrault-é.) 

A plakátok: 

 

 

 

 

 

 

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat