Na végre, itt a mesterséges intelligencia, ami megmondja, mennyire vonzó a szelfid

Le is teszteltük gyorsan.

A Zürichi Egyetem és a svájci Blinq randi applikáció előállt az év minden bizonnyal legfontosabb találmányával: egy olyan AI-jal, ami egy Hm..-től Godlike-ig terjedő, hatos skálán osztályozza a szelfijeidet.

A tudomány itt nem állt meg, ugyanis a kedves robot még a nemedre és az életkorodra is tippet ad, ami, hát lássuk be a Microsoftnál is elég érdekes eredményeket szült.

De van még több! Ugyanis ez úgy lesz teljes értékű randialkalmazás, hogy a Tinderből megismert matchelésen kívül, úgy is életed párjára találhatsz, ha ugyanazt a minősítést kapták a fotóitok.

Látod? Nem kell attól félned, hogy véletlenül bakot lősz, és a szépségfaktorodhoz mérten csúnyább emberekkel kell ismerkedned!

Ki is próbáltam ezzel a szép tálnyi pacalpörkölttel a varázslatot, és a kezdeti félelmeim után mégiscsak működött. Így kiderült, hogy ez a pacal egy 25 éves férfi, ami/aki valóban Hot lehetett miután elkészült.

Ez azért érdekes, mert megpróbáltam kipróbálni a kulcscsomómon, amin volt egy LEGO figura, de azt visszadobta, mivel nem talált rajta felismerhető arcot.

Na mindegy, ha így állunk, hát legyen, 1-1. Nézzük mit kezd ezzel:

Kiderült, hogy Palpatine egy 61 éves férfi, de még bőven a Nice kategórián belül, amivel mostmár bizonyos kétségek támadtak bennem az osztályzási rendszert illetően.

Vagyishát, kinek-mi a zsánere.

Előre is elnézést mindenkitől, aki egy tál pacallal fog matchelni a Blinq-en.

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat