Ne az Y generációt targetáljátok, hanem a magzatokat

„Mi lenne, ha már a fogantatás pillanata előtt elkezdenénk építeni a brand connectiont?” - teszi fel a kérdést a BBDO Toronto, parodisztikus kisfilmjeiben.

Millennials. Ha kicsit is járatosak vagyunk a külföldi szakirodalomban, ez a szó erősen beleéghetett az agyunkba. Millennials a legfőbb célcsoport, Millennials a meghódítandó csúcs, Millennials a minden.

Nos, akik így gondolják, azok dinoszauruszi értelemben vett lemaradással küszködnek.

Ugyanis nem is az Y generációra kell fókuszálni, de még csak nem is a Z-re, sőt nem is az ábécé valamelyik betűjére. Kezdjünk el a pocaklakók (ugh), magzatok és hímivarsejtek rendszerében gondolkozni.

Nem kell megijedni, nem egy új, kibontakozóban lévő trendről van szó, hanem a Taxi Canada és a BBDO Toronto, parodisztikus videóiról, amit az Agency of the Year esemény alkalmából készítettek.

Az alternatív univerzumban létező ügynökségek szerint, már a megfogantatás pillanatában ott kell lenni, és rendes fogyasztót faragni a gyerekekből az osztódó sejtekből. Sőt, miért nem kezdjük el már egyből a spermiumokat branded contenttel bombázni?

A videók egyébként olyan hajmeresztő ötletekkel állnak elő, mint a hologramos márkamegjelenítés a méhfalon, gyerekdalok kommercializálása, embrionális fókuszcsoport, vagy a Kick and Klick technológia, ami igen, a magzatok online vásárlási szokásaira utal.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat