Nem szereted a tömeget, de szívesen átélnéd a Black Friday borzongást?

Akkor ez a játék neked szól!

A szellemesen csak Game névre keresztelt, brit videójátékforgalmazó tavaly megalkotta a passzív-agresszív karácsonyi vásárlók Call of Duty-ját: a Christmas Shopper Simulator-t. A nagy sikerre való tekintettel idén újból jelentkeznek, de egy súlyos kiegészítést is beemeltek a karácsonyi ámokfutásba: az itthon is egyre népszerűbb Black Friday-t.  

Az első részt csaknem 1 millióan töltötték le, a különböző felhasználói gameplay footage-ok pedig 40 milliós nézettségnél járnak. Ehhez az is hozzájárult, hogy a YouTube legnagyobb sztárja, PewDiePie is keményen tolta a játékot, az ő vonatkozó videóját 3.3 millióan tekintették meg.

Egyébként a Christmas Shopper Simulatorban olyan boltokba is beverekedhetjük magunkat ellátogathatunk, mint a Britain’s Got Talons, ahová minden solymásznak be kell térnie egyszer, vagy a Pet Provocateur, ami hát, kutyáknak árul szexis alsóneműt. Nem, ezt a játékot nem kell teljesen komolyan venni.

GAME / Christmas Shopper Simulator 2 - Trailer - Launch from 101 London on Vimeo.

A reklámkampányt csakúgy, mint a tavalyiét, a londoni 101 ügynökség készítette, a játék létrejöttét pedig a Twitch támogatta.

Ha esetleg te is szívesen kiélnéd az ünnepek alatt felgyülemlett feszültséget, anélkül, hogy a Media Marktban verekednél egy vízforralóért egy öreg hölggyel, akkor itt le is töltheted a játékot.

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat