Nem szeretve…

Vannak emberek, akiknek sajnos olyan munkát kell végezniük, ami sokakat felbosszant. Ez gyakran a rosszindulatú, udvariatlan megnyilvánulások céltáblájává teszi őket. 

Nehéz az élet, ha az ember futballbíró vagy biztonsági őr. Még nehezebb, ha napi nyolc órában kell idegeneket zaklatnia az utcán értelmetlen kérdőívekkel. Az alábbi videó megtekintése után bizonyára sokan elszégyellik magukat, akik eddig bele sem gondoltak abba, hogy ezek a férfiak és nők minek vannak kitéve nap, mint nap. Borzasztóan rossz lehet állandóan ilyen fokú elutasítással találkozni. A legtöbben összetörnénk emiatt… De mégis mi tartja bennük a lelket?

Hát a kutyájuk!!! Azt hiszem, állatbarátoknak ez eddig is teljesen evidens volt, a többiek pedig okultak ebből a kis videó-szösszenetből. Érdekes adat gyanánt pedig megosztanánk veletek, hogy becslések szerint ma Magyarországon 250 ezer gazdátlan kutya él. Az éremnek persze két oldala van, úgyhogy azt sem árt tudni, hogy az állatorvosok országos adatbázisában 650 ezer állatot tartanak nyilván, akik mind családban élnek.

A macska-barátokról sem feledkezünk meg, mert tök jó fejek vagyunk, úgyhogy az alábbi reklámvideó nekik szól:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat