Német szupermenőség 3.0

Visszatér a szuperkúl Friedrich Lichtenstein, aki ezúttal (is) túl sokat mutat magából.

Szupermenőség 1.0Még tavaly februárban hallottunk először Friedrich Lichtenstein úrról, aki egy személyben színész, humorista és elektropop-énekes. Az Edeka német áruházlánc reklámjában pedig be is mutatta, hogyan ötvözhető a legkönnyebben e három szakma. Akkor azt hittük a "supergeilséget" vagyis szupermenőséget (esetleg szuperkúlságot) nincs hová fokozni, de ez az állításunk most megdőlni látszik.

A hétvégén napvilágot látott videó címe "Mann zieht blank" (A férfi lecsupaszítja magát), és egy titkos éjszakai bárban játszódik, ahol gazdag nőket szórakoztatnak férfiak. A hölgyek legnagyobb örömére az est sztárfellépője nem más, mint Lichtenstein bácsi, aki arról kezd énekelni, hogy "túl sok szakállas férfi van a színpadon", majd eddig a nagyközönség számára rejtett bőrfelületeit villantja meg.

Videó:

Szupermenőség 2.0A végén természetesen kiderül, milyen terméket hirdet ezúttal az Edeka. Ez a szpot is a Jung von Matt reklámügynökség munkatársainak lelkén szárad, ahogy a Scooter frontemberével, H. P. Baxxter-rel forgatott január eleji videó is.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat