Nézd meg jobban, hogy mit iszol!

A világ minden táján élnek kreatív sörimádók, így hát összegyűjtöttük a legjobb sörösdoboz és sörösüveg dizájnokat az elmúlt hónapokból! Legközelebb Te is nézd meg mit iszol!

A mexikói Sol sör az első, a sör-dizájnok sorában. A palackban ragyogó világos sör a színtelen üvegen keresztül tényleg olyan, mint a napsütés. Papírcímke helyett közvetlenül az üvegre nyomták a mintát, ami kimondottan elegáns külsőt kölcsönöz ennek az italnak. Az antracit szürke, fából készült csomagolást kézzel készítették, belül a márka története olvasható. A doboz tetején piros bőrfogantyú látható. Az új design a mexikói horeca tulajdonosok figyelmét hívatott felkelteni, nem a tömegpiac számára készült.

A sorban a következő egy a csodálatos lengyel sör, a Lomza. A szlogen "Podkapslowe", ami magyarul annyit tesz, a "kupak alatt". Az ötletes címke csak az üveg oldalra fordításával olvasható és az áll rajta, hogy: "Vízszintesen tartod az üveget? Remek! Így keveredik össze az élesztő és a frissítő lager sör!"

A következő sörcsoda Svédországból jött és elképesztően jól néz ki, sőt a neve is frappáns. A Sir Taste a Lot egy különlegesen ízes ital. Éppen ezért igyekeztek olyan dizájnt kitalálni a számára, amivel megállja a helyét a boltok polcain. A rezes szín és a sör készítésével kapcsolatos grafikák érdekes egyéniséget kölcsönöznek neki.

A Colorado állambeli Aspen-ben újraéledt a sörfőzés. Az Aspen Sörgyár most majdnem ugyanott létesített gyárat, ahol 1885-ben a nagy előd megalakult. Történelmi jellegüket erősítve söreik ezt a dizájnt kapták. Ezek a kimondottan nagy sörösüvegek és sötét színek kiválóan jellemzik a telt ízű, szinte füstös sört, amit beletöltenek.

A Wednesday Cat (Szerdai Macska) Japán egyik kedvenc kézműves söre. A Japán szokásoktól eltérően, nem gyenge és erősen szénsavas sört főztek, hanem belga mintára készítették el az italt. A mókás cicaminta a művészetet kívánja eszünkbe juttatni.

Nemrég jelent meg Angliában a világos sörök piacán ez a sörkülönlegesség. A London Velvet a klasszikus világos sör és a cider keveréke, így meglehetősen egyedi ital. Éppen ezért olyan dizájnt kellett alkotni, amely a világos sörök és a ciderek piacán is felkelti a vevők érdeklődését. Az első fogyasztói visszajelzések bíztatóak, az angolok bírják a lila-fekete üveges csomagolást. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat