Nézzék csak milyen szép a belmagasság, illetve ez a démonlakta, repedt tükör!

Paranormal Activity ilyen ijesztő reklámot még nem kapott.

Hosszú, több részeken átívelő, filmes blockbuster franchise-ok esetében nem mindig könnyű újat húzni. Ott a Fűrész, amiből már fogalmam sincs, hány rész készült, a Halálos Iramban is letolt 7 részt a nézők szemgolyóján és a Paranormal Activity-ből is most jön az ötödik. Egy idő után igazából az összes ugyanarról szól: embert próbáló, morális horrorcsapdák, gyors autók, vagy szellemek egy családi házban, kézikamerával felvéve.

Az viszont biztos, hogy a Paranormal Activity: The Ghost Dimension szép kis promót kapott nemrég, amivel kicsit sikerült több médiafigyelmet kicsikarni, mint az előző részeknek.

A Paramount Pictures készített egy prank-videót, amiben a filmben szereplő házba nyíltnapot szervezett egy ingatlanügynök (aki igazából nem is az), és bizony volt néhány gyanútlan érdeklődő (vagy gyanútlannak tűnő statiszta), aki el is ment megtekinteni a kedves kis családi kecót.

Körbevezetés közben nem történt semmi izgalmas, azt leszámítva, hogy elkezdett inogni a lámpa, leesett egy kép a falról, vagy csak úgy magától betört egy tükör – remélhetőleg senki sem vette magára –, aztán elszabadult a dead disco, villogtak a fények, ugráltak a reluxák, éppen csak valami bénán elmaszkolt figura nem lépett ki az egyik gardróbból.

Még ha az egész elég látványosra és virálkompatibilisre is sikeredett, attól még nem ülnék be a moziba egy újabb kétórás, footage-ekből álló kísértetfilmre.

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat