Nivea Sun, a mobiltöltő

Általában a mai okostelefonok nem bírják sokáig a  készenlétet. Ezt használta ki a Nivea legújabb kampányában, ahol solar töltőkkel reklámozza Nivea SUN termékcsaládját. Csak napsütés kell hozzá, és bárhol bármikor felölthető a lemerült aksi. 

A kezdeményezés Brazíliában valósult meg, ahol rengeteg strandoló tölti el idejét nap, mint nap a homokos partokon. Közben persze senki sem szeretne lemaradni semmiről, így az internet böngészése is folyamatos programnak számít, azonban ennek köszönhetően a telefonok akkumulátorai hamar bedobják a törölközőt, ezért többen is megszakítják sziesztájukat egy gyors töltés miatt. Ezt a problémát orvosolta a Nivea.

Print formában, magazinok segítségével oldották meg a promóciót, ahol a kemény papír egyik oldalán a Sun termékek láthatóak, míg a másikra az áramot termelő napelemek kerültek. Egy csatlakozó segítségével pedig azonnali hatás érhető el.

Amellett, hogy rendkívül komfortos, környezetbarát és nyit a megújuló energiafelhasználás irányába a töltő akár otthon is használható az ablakba kitéve, és máris csökkenthető az áramfogyasztás. A megnyerő promotálás mellett tehát egy jövőbeli célt is szolgál.

Gondoljunk csak bele, mekkora sikere lenne ennek a kampánynak itthon a fesztiválokon. Idén többet is a Balaton mellett rendeznek - mint az EFOTT, a BalatonSound és a B my lake - ahol kamatoztatni lehetne a napfényt akár ezzel a megoldással is. Az egyszer biztos, hogy sokunk akkumulátor bonyodalmait egyszerűsítené le.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat