Nyerd meg álmaid otthonát az Apróddal!

Az ingyenes webes apróhirdetési piacon nemrég elsőnek kikiáltott Apród most álomotthonnal kecsegteti felhasználóit. A 15 milliós értékhatárig bármire rámondhatod, hogy meg akarod nyerni!

Továbbra is hatalmas a verseny az ingyenes webes apróhirdetések piacán. A közelmúltban számos olyan cikk jelent meg különböző újságok címoldalán, mely az Apród és a Jófogás végeláthatatlan harcáról szól. A cél: kiütni a másikat és egyedüli óriásként uralkodni a piac e szegmensén. Ezt elérni csak folyamatos kampányolással, promóciókkal, nyereményjátékokkal lehet, ami akár százmilliókba is kerülhet.

A helyzet sajátossága az, hogy amíg él a másik, gyakorlatilag egyik sem keres pénzt az oldallal, de a reklámokba ölt összegek sem térülnek meg. (Bár azok valószínűleg egyikük győzelme után sem fognak.) Jelenleg mindkét oldalon ingyen adhatunk föl hirdetéseket, fizetnünk csak akkor "kell", ha különleges szolgáltatásokat veszünk igénybe, például kiemeltetjük a bejegyzésünket.

Egy 2013 őszén nyilvánosságra hozott kutatás, melyet az eNET készített, arra az eredményre jutott, hogy tavaly nyár közepétől az Apród a piacvezető (látogatottság, hirdetések száma és frissessége alapján), ám a Jófogás még mindig szorosan a nyomában van.

Ekkor Geszti Péter jóvoltából megérkezett Zsozsó, akiről hamar kiderült, hogy elég megosztó személyiség. Van, aki nagyon szereti, és van nagyon nem. (Ez nekik egyébként különösebben nem számított, Zsozsó azóta is megvan, sőt plüssfigurát is mintáztak róla.) Az Apród kapva kapott a számára kedvező kutatási eredményeken, így megjutalmazandó az őket piacvezetővé tevő hirdetőket, hetente kisorsoltak köztük egymillió forintot.

Visszatérve a címben megjelent tárgyunkhoz, vagyis az ingatlanhirdetésekhez, annyit fontos megemlítenünk, hogy ilyen típusú aprók csak tavaly nyár óta láthatók az Apródon. Ezzel a lépésükkel egyébként sikerült megszívatniuk az ingatlan.com-ot, akiknek 2013 volt az első olyan éve fennállásuk óta, hogy nem tudtak növekedni. Az Apród mostani nyereményjátékának az a célja, hogy felhívja a figyelmet a náluk látható ingatlanhirdetésekre.

Nem is csinálják rosszul (ezt sem), hiszen a magyarok többsége kis lakóterületű lakásokban és házakban húzza meg magát családjával, nagyobbra csak ritkán van pénz. Helyzetüket pedig az is bonyolítja, hogy nálunk nem divat a hosszú távú lakásbérlés, mint például Londonban, itt mindenki sajátot akar. Éppen ezért sokan akadnak, akik könnyen beleélik magukat az álomotthon elnyerésébe, és ezerrel elkezdik keresni a 15 milliós ingatlanok között. Ez olyan komoly szinten működik, hogy tegnap este, miután egy kereskedelmi csatorna leadta az alábbi három szpot egyikét, megpróbáltunk felmenni a weboldalra, de az a túlterheltség miatt képtelen volt betölteni.

Ezeket láthatjuk a tévében:

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat