Nyerj egy ügynökséget!

Az idén harmadik születésnapját ünneplő Tricky Communications egy nem mindennapi önpromót indított, amelyben egy szerencsés magyarországi ügyfél 1 millió forintos Facebook aktivitást nyerhet márkájának.

Az ügynökség az elmúlt 2,5 év alatt 15 000 Facebook posztot és 150 aktivitást készített közel 40 ügyfelének – írják a bevezetőben a nyerjegyugynokseget.hu oldalon. A Tricky-nek ez azonban nem elég, szeretnének új márkákat megismerni, ezért indították ezt az idehaza, és talán a világon is egyedülálló nyereményjátékot, ahol a tét egy 1 millió forint értékű Facebook kampány. Ez az összeg FB médiavásárlásból, valamint szövegírói-, grafikai-, fejlesztői-, social media- és accounting óraszámokból tevődik össze, amiket részletesen is feltüntetnek a nyereményjáték oldalán. Az ingyenes regisztrációra marketingesek, termékmenedzserek és egyéb kommunikációs szakemberek jelentkezését várják.

“Már régebben is felmerült ennek a nyereményjátéknak a gondolata, de csak most jutottunk el odáig, hogy nyugodt szívvel be is tudjuk vállalni a meglévő munkáink mellett.” – mondta Kuritár Csaba, a cég egyik tulajdonosa és kreatív igazgatója.  “Tudjuk, hogy a megnyerhető összeg egy ATL kampányhoz képest nem túl nagy, ám a Facebookon mi ennyiből már nagyon látványos aktivitást tudunk készíteni, több milliós eléréssel és több ezres bevonódással. Jó példa erre a Generali GixerMixer, amivel első díjat nyertünk az SMBP-n az alkalmazások kategóriában.”  

A játékra 2015. március 16-ig lehet regisztrálni, a kampányt pedig valamikor késő tavaszra, kora nyárra tervezik – természetesen egyeztetve a kiválasztott ügyféllel. A fődíj mellett – ahogy azt egy nyereményjátéknál elvárhatjuk – kisebb nyeremények is lesznek majd. A Tricky 3db, kétfős vacsorát is kisorsol az ügynökség kedvenc éttermébe, a Pata Negrába.

Regisztráció: www.nyerjegyugynokseget.hu

Tricky Communications website: www.trickycomm.hu

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat