Nyílt levél Brad Pitthez a vastagbélrák veszélyeiről

Avagy vastagbélrák ellen küzdő szervezetként hogyan növeld 314%-ra az eléréseidet.

Brad Pitt nemrég töltötte be ötvenedik életévét, ezért egy belga rákellenes szervezet, a Stop Darmkanker összeállított számára egy nem mindennapi köszöntő levelet. A kimondottan vastagbélrák ellen fellépő alapítvány úgy véli, a színésznek az átlagosnál nagyobb hajlama lehet a betegség e típusára. A Stop Darmkanker elhivatottságát mi sem tükrözi jobban, mint az a tény, hogy a nyílt levelet Pitt 10 különböző címére elküldték, beleértve a produkciós irodáját is. Sőt létrehoztak egy weboldalt is a „Kedves Brad Pitt!”-et, melyen bárki elolvashatja a neki szánt üzenetet.

A levél mellé egy könnyen elvégezhető, ám kissé kínos tesztet is küldtek, mellyel könnyen megállapíthatja saját magáról, hogy egészséges-e. Az instrukciók közt például találni ilyet is: „véletlenszerűen szúrjuk meg a kakit”.

Nyilvánvaló okai voltak annak, hogy a szervezet szegény Brad Pittet találta meg magának. Az egyik ilyen a világhírnév, a másik Angelina Jolie, aki a közelmúltban esett át egy dupla masztektómián, így megmenekülve a haláltól. (Jolie édesanyja mellrákban halt meg, a betegségért felelős gént a színésznő is örökölte.)

A nyílt levél az internetnek köszönhetően a vírusvideók gyorsaságával terjedt, ezzel pedig 314%-kal növelte az alapítvány eléréseit.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat