Óriás cipősdoboznak örülnek a londoniak!

A különleges formájú cipőbolt az Adidas Originals cipők új kollekcióját hivatott népszerűsíteni, melyek 50 évvel ezelőtt a teniszlegenda, Stan Smith után kapták a nevüket. 

A Stan Smith nevével és képével fémjelzett cipők új kollekcióját egy igazán különleges, óriási cipősdobozban lehet először megvásárolni. Az üzletet Londonban, az Old Truman Brewery-nél nyitották és a vagány, limitált kiadású lábbelik mellett más érdekességeket is tartogat vásárlóinak. A 13, 5 méter széles és 7,5 méter magas installáció tökéletes másolata az eredetinek.

KÉPGALÉRIA A CIKK ALJÁN!

A dobozba lépve rögtön szemben, megpillanthatunk egy ragyogóan fehér falat, melyen 120 eladó Stan Smith cipő várja leendő gazdáit. Ezen kívül elcsodálkozhatunk az interaktív padlón, a 3D nyomtatóval készülő cipőfűzőkön vagy a Stan Smith applikáción, ami tényleg nagyon jó mókának tűnik.

A padlón lépkedve 3D grafikákat hozhatunk létre a lábnyomainkból, amik az elsötétített szobában igazán jól festenek. A (szintén) 3D-s nyomtatóval pedig egyedi, Adidas-os cipőfűzőket készíthetünk, amiket haza is lehet vinni. Végül néhány szó a Stan Smith alkalmazásról, amivel selfie-t készíthetünk magunkról. A jól sikerült művet a rendszer behelyettesíti a Stan Smith arcát és aláírását használó emblémába, és kicseréli saját arcképünkre és kézírásunkra. Ha ez még nem lenne elég, egy matricát is nyomtat belőle!

Az Adidas célja az installációval és a promócióval az volt, hogy ezt a régi, klasszikus cipőt újra a figyelem középpontjába állítsa, méghozzá egy igazán személyközeli módon. Az óriási cipősdoboznak a londoniak örültek, nem úgy, mint tavaly a Louis Vuitton ládának Moszkvában az oroszok!

KÉPGALÉRIA:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat