Óriásit megy Jeff Goldblum ebben a karácsonyi, elektronikai reklámsorozatban

A színészóriás elmagyarázza, hogyan kerüld el a karácsonyi pingvinkedést – még kellemetlenebb helyzeteket teremtve.

Aki azt mondja, hogy minden karácsonyi ajándéknak örül, minden bizonnyal ferdít. Mert mindenkivel megtörtént már legalább egyszer az életben, hogy izgatottan tépte szét a gondosan hajtogatott és leragasztott IKEA-s csomagolópapírt, és feszülten figyelte, hogy mikor jelenik meg egy alma logó széle a papírcafatok alatt, önkívületi állapotából pedig már csak akkor ocsúdott fel, amikor egy tusfürdő csomagot tartott a kezében.  

Mit teszel ilyenkor?

Színészkedsz – mondja a nappaliba beténfergő, családi pulykába belekóstoló, ágy alól kibújó Jeff Goldblum, ironikus színészlegenda.

Az angliai Currys PC Worldnek készített szpot-sorozatban, Goldblum a karácsony legkínosabb pillanataiban bukkan fel, és abban segít, amiben a legjobb: eljátszani, hogy minden rendben. Meg abban, hogy még kínosabbá tegye az egészet.

Puzzle-t kaptál a férjedtől? Képzeld azt, hogy egy vadonatúj laptop! Botrányos a testvéred pulykasültje? Képzeld azt, hogy egy vadonatúj Bosch sütőben készült!

Tényleg nagyon jól operálnak a finoman adagolt abszurd humorral, amivel egy-egy félmondatot, gesztust odabökve képesek még egyet csavarni, az amúgy is szanaszét csavart, furcsa, de mégis életszagú helyzeteken.

A szpotokat az AMV BBDO készítette.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat