Őszinte karácsonyi reklámfilmeket rendezett a GAP-nek Coppola lánya

Sofia Coppola, Oscar-díjas forgatókönyvíró készítette a GAP karácsonyi akciójához tartozó négy reklámfilmet, kettőt a tévébe szánnak, kettőt pedig az internetre.

Szeptember eleje óta kampányolnak a GAP-nél azért, hogy idén ősszel mindenki azt viselje, amit csak szeretne, az emberek legyenek önmaguk a ruháikban, ne akarjanak másnak tűnni, mint akik. Ehhez tartozik a szlogen: "Öltözz normálisan!" Erről szóló cikkünket e sor mögött találjátok.

Képgaléria a cikk alján!

Karácsonyi kampányuk során is kitartanak az őszinteség mellett, szinte már kellemetlen azzal szembesülni, mennyire tudják, hogyan viselkedik egy család, amikor az évben egyszer, az ünnepekkor összekerülnek. Fojtogató ölelések, kínos gyerekkori történetek, fülcimpapöckölés és arccsipkedés minden mennyiségben.

Nem akárkire bízták a kisfilmek megvalósítását, mint Francis Ford Coppola egyetlen lányára, a szintén sikeres rendezőre, Sofia Coppolára, aki a Wieden + Kennedy New York reklámügynökséggel működött együtt a forgatások során.

A négy videó közül a "Gauntlet" és a "Mistletoe" a kereskedelmi csatornák reklámblokkjai alatt lesznek láthatóak, míg a "Crooner" és a "Pinball" csak online lesz látható. A kampány egyébként egy weboldalt reklámoz, melyen keresztül GAP-es ajándékcsomagokat vehetünk karácsonyra szeretteinknek. (Az oldal itt lesz megtalálható november 3-ától.)

A reklámfilmek mellett print hirdetések is készültek, ezeket a videók után következő képgalériában tekinthetitek meg.

Képgaléria:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat