Pharrell Williams is szerepel a Chanel történetéből kiragadott jelenetben

A fantáziadús kisfilmet Karl Lagerfeld készítette, az énekes párja pedig Cara Delevingne modell volt.

A Chanel 2015-ös Métiers d'Art divatshow-ja egy csodaszép osztrák kastélyban, a Hotel Schloss Leopoldskronban kerül megrendezésre, amely a 18. században épült. Ebből az alkalomból a divatmárka ikonikus tervezője, Karl Lagerfeld elkészítette a "Reincarnation" című kisfilmet.

Ebben kapott főszerepet a "Happy" sztárénekese, Pharrell Williams és a híresen gyönyörű Cara Delevingne. A kisfilm félig a valódi, félig pedig egy kitalált történetet mesél el. Helyszínünk egy csodálatos kastélyszálló a '30-as évek Ausztriájában. Coco Chanel is itt szállt meg. A reggeli elfogyasztása után visszavonul a szobájába, ám a felvonóhoz érve megakad a szeme a liftesfiú kabátján, de ekkor még nem szól semmit.

Éjszakára minden elcsendesül a kastélyban, csak az óra ketyeg. Ekkor azonban valamiféle varázslat történik, és a 18. századi arisztokratákat ábrázoló festmények életre kelnek egy keringő erejéig.

Reggel Chanel ismét találkozik a liftesfiúval és megkérdezi, honnan van a kabát. A fiú erre azt válaszolja, külön az ő számára készítették. Erre Chanel elgondolkozva kijelenti, ő pedig saját magának fogja megvarrni.

Hogy mi ebből az igazság? Coco Chanel 1936-ban valóban megszállt pár napra egy osztrák szállodában, Salzburgban. Ott tűnt föl neki, milyen érdekes kabátot visel minden liftesfiú. Néhány évvel később ez inspirálta őt arra, hogy megtervezze a márka leghíresebb ruhadarabját, a Chanel öltönyt.

"Reincarnation"

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat