Pinát a bulira!

Gyerekzsúrokra ajánlva.

Tudjátok mi az a piñata? Egy mexikói hagyományokra épülő, színes buli kellék. Többnyire papírból, szalagokból, konfettiből készül, gömb vagy mesefigura alakú, a belseje pedig csokit és kis ajándékokat rejt. Ahhoz, hogy ezeket megszerezzük, nem kell mást tennünk, mint bekötött szemmel széjjelverni egy bottal. Kiváló ajándék lehet magatartásproblémákkal küzdő vagy hiperaktív gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hiszen ily módon nem kevés feszültségtől lehet megszabadulni. A piñata nálunk is egyre közkedveltebb, így sorra jelennek meg olyan cégek, akik ilyeneket is készítenek.

Egyikük pusztán figyelmetlenségből vagy előre megfontolt szándékkal (ez esetben egy remek marketingfogásról van szó), a pinatabulira.hu oldalcímet választotta. Tekintettel arra, hogy a magyarban nincs olyan szó, hogy piñata, azonnal egy másikra gondoltunk... A mi fantáziánk túl élénk vagy Ti is felnőtt tartalmakat sejtenétek egy ilyen oldal mögött?

Jobban megnézve a weblapot arra jutottunk, hogy valószínűbb a szándékosság, miután döbbenten láttuk, hogy viagrás piñatat is készítenek. De ez még nem minden, rendelhetünk tőlük étkezési sertészsír, vasaló, fűnyíró vagy Pókember alakú piñatat is. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat