Pottyants egy téglát a klotyóba!

Nem is gondolnád, hogy ezzel az egyszerű módszerrel majdnem heti 190 liter vizet spórolhat az egész család. Ez nyilvánvalóan jól mutat a rezsiszámlákon, de ha jobban belegondolsz Földanya is örül neki.

Újabb reklámos gyöngyszemre leltünk az internet mélyén, mely megváltoztathatja a közted és a vécéd közötti viszonyt. (Ezután biztos jobban szereted majd.) Nagyon nem szeretnénk lelőni az alábbi videóban hallható briliáns poénokat, de annyit elárulhatunk a kétértelműségre alapoznak.

Drop a brick in your toilet. Feels Great.

Na ugye, hogy ugye? Most akkor elmondjuk, a nyilvánvalót, vagyis hogy valójában nem a "nagydolognak", illetve "végterméknek" csúfolt dologról van itt szó, hanem egy gumiból készült, környezetbarát, téglaformájúra tervezett vízmegtakarító berendezésről. Ez a speciális anyag vízzel érintkezve képes a 200-szorosára nőni, ami azt jelenti, minden gallon víznek elnyeli a felét. (1 gallon majdnem 4 liter víznek felel meg.) A termék egyébként a hozzáillő DROP-A nevet viseli. Ahhoz tehát, hogy sok-sok liter vizet spóroljon az ember, illetve ne pazaroljon, elég egy ilyen "téglát" a vécétartályba pottyantania.

A mostani kampány lényege egyébként, hogy rábeszélje az embereket a tégla-adományozásra, melyet a dropabrick.org oldalon meg is tehet. Az így összegyűlt téglákat olyan családok kapják, akiknek nem telne rá, és akik a rezsivel is hadilábon állnak.

Egy (másik) szagos kis reklámfilm

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat