Programajánló: Crunch Big Data konferencia

Októberben megtudhatjuk, hogy mihez is lehet kezdeni az adathalmazokkal.

Adatból egyre több és több keletkezik, komoly kihívás elé állítva az ezzel foglalkozó szakembereket. Egyesek szerint ez az “új olaj”, az egyetlen olyan erőforrás, amelyből egyre nagyobb mennyiség áll rendelkezésre. Hogyan termeljük ki, hogy hasznos legyen? - erről és hasonló témákról lesz szó a Prezi és a Ustream következő budapesti konferenciáján, az októberi Crunchon, amely a legújabb tagja a Ustream és a Prezi konferenciáinak. 

A kétnapos konferencia a Millenárison lesz Október 29-30-án, az előtte lévő napon, 28-án pedig workshopokon lehet a gyakorlatban is megtanulni, mit jelent “nagy adatokkal” dolgozni.

A  17 előadó legtöbbje olyan, akiket eddig csak Londonban, Berlinben vagy New Yorkban lehetett meghallgatni. Andrea Burbank, a Pinterest data szakértője például arról beszél, ők mire és hogyan használják az A/B tesztelést. Azaz, hogyan szondázzák, milyen színt vagy betűtípust, elrendezést szeretnek a felhasználóik? Hogyan lehet a felhasználók reackióit azonnal beépíteni egy termékbe? Előad még a Spotify, és más cégek adatspecialistái.

További információk itt.

via Kreatív

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat