Push the button!

A feledhetetlen utazás hozzávalói: kellő merészség, kalandvágy és a Heineken által biztosított random trip. Kell ennél több?

A márka Departure Roulette kampánya keretében kíván eleget tenni "Open your world"  jeligéjének, csak most kicsit megfordítva a szituációt. Eddigi reklámjaiból mindig egy fess fiatalember mutatta be, milyen lenyűgöző helyek és kultúrák vannak a világon. Ez év júliusi kampányukban azonban lehetőséget adnak kalandvágyó személyeknek, hogy ők is átélhessenek testközelből egy kis újdonságot. Persze csavarva egyet a helyzeten.

Gondoljunk csak bele, hogy New Yorkban a John F Kennedy reptéren szürcsölgetjük a kávénkat, amikor valaki odajön hozzánk azzal a kijelentéssel, hogy egy gombnyomásért cserében a sörgyártó cég áll egy ingyen utat. Az aprócska bökkenő csak annyi, hogy az úti cél ismeretlen, a gép dobja ki, és, ha már valaki beadta a derekát nincs visszakozás, az régit felváltja az új végállomás. A videóból kiderül, hogy csak néhány ember vállalta be, de igencsak megörültek az egzotikus helyszínek láttán.

Habár az ötlet még igencsak friss, nagyon sokan jelezték pozitív véleményüket, nem is beszélve arról, hogy hányan szeretnék ugyanezt a lehetőséget a világ számos repterén megragadni. Igaz, hogy sovány a remény, de hátha Budapesten is megadják az esélyt az utazásra, kétségtelenül lennének önként jelentkezők rá.

Az egyszer biztos, hogy a Heineken ismét tarolt, és kellőképpen adtak egy kellemes löketet az életérzésnek.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat