Push up effekt

Az a mondás járja, hogy mellekkel el lehet adni mindent, és valóban találkozhatunk olyan plakátokkal, amelyeken a legbizarrabb termék és mély dekoltázs kombinációk fordulnak elő. A fehérnemű promóciók esetében viszont lassan megfordul a kocka. Nézzünk néhány remekművet, amely kitűnik a kebelrengetegből. 

Persze nem a tízből tizenegyes modellekre szándékozunk panaszkodni, hiszen velük lehet a legjobban eladni a szóban forgó termékeket, de mivel a város minden szegletében csak őket látjuk, egy idő után már nem tudnak új pozitúrát mutatni. Ezért emelkedik ki a tömegből bármilyen kreatív megoldás, ami egy kicsit is eltér a megszokottól. Elsőként említendő a Wonderbra márka, ami a szokásos push up reklámjai mellett időnként domborít valami egyedivel.

Így bukkanhatunk rá az üvegtörően hatásos szivacs buldózerre, amely láttán a legtöbb nőnek megfordul a fejében a vásárlás.

Némileg lealacsonyító, de mindenképpen rögzül a következő plakát is.

Ajándékként is megnyerő, nem valószínű, hogy lenne férfi, aki visszautasítja ezt az alvó alkalmatosságot.

Végül pedig a leleményesség csúcsa. Ennél ötletesebben nehéz lenne szemléltetni a push up hatást egy újságban.

Szintén a printet választotta Brazíliában a Hope Super Push Up cég melltartóik reklámozására. Jelszavuk a "Right and Left together", és plakátjaikon híres politikusok fejei kerülnek szűkösen egymás mellé. Az eredmény nem várat magára.

2013 elején vezette be kampányát a Finally Together francia fehérnemű márka, amelyben szintén az extra push up eredményt kívánták hangsúlyozni. Több kisfilm is készült, lássunk ezekből most egyet, a következtetést pedig mindenki vonja le magának a saját ízlése szerint. Az egyszer biztos, hogy a koncepció kapott jót és heves fújolást is egyaránt.

Egy dologra azonban egyértelműen rávilágíthatunk, ha cicikkel kívánunk eladni egy terméket vagy szolgáltatást -tényleg bármiről legyen szó-, a méret nagyon is lényeges szempont.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat