Pusztítsd el a nem tetsző videókat Youtube-on!

Lövöldözős játékot csempésztek a Youtube-ra, amellyel könnyűszerrel elpusztíthatjuk bármelyik videót. Mi erre a célra Miley Cyrus kalapács-nyalogatós, vergődős klipjét választottuk. 

A pusztításhoz nem kell mást tennünk, mint megnyitni és elindítani egy videót a Youtube-on, majd megállítani. Most gépeljük be, hogy 1980. Tádám!

Bár a játék eredeti célja, hogy megóvjuk a videónkat a teljes megsemmisüléstől, mi viccesebbnek találtuk, ha inkább elpusztítunk néhányat. Mondjuk az utóbbi hónapok legidegesítőbb darabjait. Sokáig nem is kellett gondolkodnunk, hogy vajon melyek ezek. Elsőként tehát a twerkelős-nyalogatós botrányhősnő legutóbbi klipjének adtuk meg, ami jár. Másodikként a szintén zajos magánéletet élő Britney Spears legújabb daláról fejeztük ki a véleményünket. Végül, de nem utolsó sorban pedig egy hazai celeb, Pittmann Cristofel, Vak Komondor-díjas valóságshow szereplő művét, a Kubai ritmust értékeltük.

KÉPGALÉRIA:

A játéktermek és játékgépek élettel teli, zsibongó aranykorát idéző mini-game az 1980-ban piacra dobott Missile Command tiszteletére került fel az oldalra. Ez a játék akkora sikert aratott, hogy a geekek a mai napig megvesznek érte, az USA-ban például Missile Command párbajokat is rendeznek. (A kétezres évek végén, a retróhullám idején, kiadták Xboxon és iPhone-on.) Európában szintén szép számmal élnek rajongók, a jelenlegi rekordot egy svéd férfi tartja a megközelíthetetlen 81,7 millió ponttal. Ezt úgy érte el, hogy 56 órát kidobott az életéből. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat