Rajzolj 3D-ben a Leopoly-val!

Egy magyar fejlesztésnek köszönhetően bárki könnyedén rajzolhat 3D-ben. Nagyon jó ötlet, nagyon jó játék!

Elindult a Leopoly béta verziós oldala, ahol csak egy regisztrációt követően máris 3D-ben rajzolhatunk. Ha mindig is ki szeretted volna próbálni magad a 3D modellezésben, itt az alkalom! Ezt az oldalt az alkotók pontosan azért hozták létre, hogy minél több ember számára elérhető, és a web2 világában megosztható legyen ez a fajta technika. Az oldal béta verzióját csak Magyarországon nyitották meg a SIGGRAPH kiállítás nemzetközi bemutatója előtt, és a kezdeményezésnek máris nagy sikere van, hiszen több ezer modell készült alig 2 hét alatt. Ez talán annak is köszönhető, hogy a Leopoly egyedülállóan bármilyen natív 3D kijelzőn működik sztereóban, mindez a böngészőből.

A hazai bemutatót egyébiránt a 3B3D 3D print show keretében tartották, mely kiállítás a múlt héten volt megtekinthető a Design Terminálban. De ne csüggedjen, aki lemaradt róla, inkább próbálja ki a fejlesztést! A modellekre természetesen lehet szavazni, lájkolni, diszlájkolni, megosztani; igazi közösségi tér van kialakulóban.

Mindez egy magyar fejlesztői csapatnak köszönhetően, ők a Leonar3Do International Zrt. A Leonar3Do maga egy integrált szoftver és hardver platform, amely virtuális valóság környezetet képes teremteni. Segítségével a térben lehet objektumokat alkotni, tetszőlegesen változtatni és elemezni. Célja, hogy a forgalomban levő személyi számítógépek konfigurációit komplett interaktív 3D munkakörnyezetté egészítse ki.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat