ReklámKlub Brandz - Négy nap neked

Szeptember végén négynapos rendezvénysoroattal jelentkezünk, ahol a fiatal márkáké és tehetségeké a főszerep.

A ReklámKlubbal egy új fórumot szeretnénk létrehozni azoknak a tehetséges, kreatív fiataloknak, akiknek az eddigi keretek nem nyújtottak lehetőséget a megmutatkozásra. Ennek egyik fele a reklamklub.com online magazin, ami a reklám, a kommunikáció és média világában nyújt eligazodási pontot. A személyes kapcsolatok építését pedig a rendezvényeink szolgálják, amik kreatív műhelyt, és egyedi kapcsolatépítési lehetőségeket kínálnak.

A ReklámKlub Brandz rendezvénysorozat más- és más érdekességekkel jelentkezik a különböző helyszíneken, melyek mind a SIKERES MÁRKÁK ÉS ARCULATOK témáját járják körül, egy kicsit másképp. Aki velünk tart, a nyitó napon egyedülálló, eddig meg nem jelent lemezborító designokkal találkozhat, majd a következő napokon ihletet merítünk sikeres márkák és vállalkozások megálmodóitól, nagy múltú brandek relikviái között koccintunk és a záró bulin levezetésképpen közkedvelt DJ-k ütemeire ropjuk hajnalig az Art&Copy rendezvénysorozattal karöltve.

Tartsatok velünk szeptember 18-21-ig és mutassuk meg milyen az igazi ReklámKlub hangulat!HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK:

TELEP 09.18, 18:00 - UNcovered - Kell még lemezborító?

Szeptember 18-án a Telepen kiállítást rendezünk, olyan lemezek borítóiból, amelyek sosem jelentek meg fizikai formában. A műtárgyakat a feltörekvő hazai underground szcéna legjobbjai közül válogattuk ki, és egyben a meghallgatásukra is lehetőséget adunk. A kiállítótermen kívül a zenéről a SoulClap Budapest és a Stamusic. gondoskodik.

KÖZHELY 09.19, 20:00 - Kerülj másképp be - Workshop

Szeptember 19-én mindenkit sok szeretettel vár, az RK VIP - Brandz and Trendz workshop fiatal vállalkozásokról szóló inspiratív este, kötetlen kerekasztal-beszélgetés, márkaépítésről és bevezetésről, vicces sztorikról, kulisszatitkokról, valamint arról, hogy ezek a márkák hogyan boldogulnak itthon és külföldön.
Az előadók: Ráday Dávid (Hello Wood), Lakatos Balázs (Ykra), Vértes János (Kolor), Trellay Levente (Telep), az este moderátora: Görög Ferenc "Tatlin" képzőművész és art director, a kreatív gondolkodás nagymestere. A beszélgetés utáni ismerkedéshez iamyank hozza az ütemeket és a basszusokat.

KIRAKAT BISZTRÓ 09.20, 18:00 - Old Brandz Party - Ikonok a kirakatban

A péntek este a könnyed lazulásé, a vintage jegyében: Old Brandz Party a Kirakat Bisztróban, szeptember 20-án. A jövő márkái helyett itt a "nagyöregeké" a főszerep, olyan márkák féltve őrzött kincsei kerülnek kiállításra, amelyek mindenki nagy kedvencei, a lemezjátszóknál pedig Andrew Screw irányít a hps-től.

KOLOR 09.21, 22:00 - ReklámKlub feat. Art&Copy

A hét zárásaként pedig összefogunk az Art & Copyval, és szeptember 21-én szombaton megszálljuk a Kolort. Az Art&Copytól Falcao és Bansky állnak a lemezjátszók mögé, akiket Cadik és a Sticky Beats követ majd. A tánctéren tehát főleg a nonverbális kommunikáció tarol majd, a szakmaibb ismerkedésre viszont ajánljuk a teraszt.7

További információk itt érhetők el

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat