ReklámKlub Lounge  - Az első felvonás

Május 31-én került sor a Világgazdasággal és az Axel Springer kiadóval közösen szervezett a ReklámKlub Lounge sorozat első, zártkörű felvonására, amit ezúttal semmilyen időjárási helyzet nem tudott megakadályozni...

Az exkluzivitás jegyében a Hotel Marriott-ban tartott debütáló rendezvényünk biztosított helyszínt a ReklámKlub csoport legújabb terveinek és márkáinak bemutatásához május 31-én. Vendégeink egyben elsőként tapasztalhatták meg, mit is jelent a megújult ReklámKlub Lounge hangulat, amelynek célja, hogy teret biztosítson mindazon szakembereknek, akik arra alkalmas helyen, mégis oldottabb hangulatban kívánnak újabb kapcsolatokra szert tenni.

A RekámKlub Lounge rendezvénysorozat alkalmanként 150-200 fő részvételére számít, a megfelelő kereteket biztosítva a kikapcsolódáshoz és üzleti partnerek találkozásaihoz.  

 


Juszt Balázs (balra), Árpa Attila (középen) és Rendes Zoltán (jobbra) 

Ennek megfelelően a Hotel esti pompájában, klubszerelésbe öltöztetve várta a látogatókat. A tapasztalatokból tanulva biztosítottunk kényelmes, teabeszélgetős helyiséget, a zene szerelmeseinek a bárpultok környékére elhelyezett asztalokkal kedveskedtünk, a cigaretta és a romantika kedvelőinek pedig a terasz, és annak páratlan panorámája állt rendelkezésére. A helyszín különlegességeként egy hatalmas RK-logó emelte a karzat fényét, amelyet Szőke Gábor Miklós kizárólag erre az eseményre készített.


Szőke Gábor Miklós alkotása

Kezdődhet az este

Hét órakor már teljes volt a létszám, a közel kétszáz fős vendégsereget DJ Felhő, valamint Jasmine Magic élő zenei előadása kapcsolta "Lounge-fokozatra". A rendezvényt a ReklámKlub ötletgazdája, Vaszary Ádám, valamint a Világgazdaság főszerkesztő-kiadóvezetője, Hornyacsek Zoltán nyitotta meg.  


Vaszary Ádám és Hornyacsek Zoltán

Az este folyamán bemutatkoztak a ReklámKlub vadonatúj márkái, amelyek mindegyike a maga nemében különleges szerepet kíván betölteni a szakmában. Ezek közül is kiemelendő a ReklámKlub online, amely május 17-i indulása óta több mint 8000 látogatóval büszkélkedhetett. (Köszönjük! - a szerk.) 

 

ReklámKlub Online - A színes szakmai portál  

A ReklámKlub online valami újat szeretne hozni a média- és reklámszakma számára. Egy portált, ahol a legfirssebb szakmai híreken, információkon túl megtalálhatóak azok a „kis színes” trendkutatások, érdekességek, kreatív gyűjtések, amelyek eddig leginkább a szakmai blogokra voltak jellemzőek. Célja egyfajta közvetítő szerep betöltése. Stratégiai partnerekkel, az Axel Springer kiadóval és a Világgazdasággal együttműködésben kíván elsősorban az ügyféloldal számára kommunikálni, mindezt érthetően, a szakma érdekességeit is feldolgozva, miközben a legfontosabb aktualitásokról sem feledkezik meg. A ReklámKlub online újszerű megközelítéssel mutatja be a szakmát – úgy, hogy a szereplők (ügyfél, ügynökség és a média képviselői) egyaránt elmondhatják, mit gondolnak egy adott témáról. Emellett a ReklámKlub online elkötelezett a kisebb, boutiqe ügynökségek népszerűsítése mellett. Szeretnénk, ha mindenki megkaphatná a fórumot, ahol elmondhatja, miért érzi úgy, hogy neki helye van a piacon.

RK Volume -  A ReklámKlub felnőtté válik

Az RK nem kívánja feladni azonban eredeti ötletét, a koncertekkel, élő fellépőkkel és ReklámKlub DJ-kkel tarkított egészestés szórakoztató rendezvényeket sem! Az RK Volume egy, az eddigieknél jóval nyitottabb rendezvénysorozatként jelentkezik 2013 őszén, amely meg kívánja tartani „reklámos” jellegét. A jó hangulat nem mehet a kapcsolatépítés rovására, azonban a fáradt gőzt időnként muszáj kiengedni. 

Éppen ezért, a ReklámKlub Lounge mellett „felnőtté válik” a jelenlegi ReklámKlub koncepció és a rendszeres, nyitott események RK Volume néven önálló sorozattá válnak. Az alkalmanként 1000-2000 fő részvételére tervezett események nagy hangsúlyt fektetnek a kommunikáció, marketing, média szakirányon tanuló egyetemisták és főiskolások aktivizálására. Élő fellépők, exkluzív, máshol nem hallható koncertek és a „ReklámKlub-életérzés” csábítja az érdeklődőket.

ReklámKlub VIP - Valóban interaktív workshopok

A ReklámKlubok hagyományosan legnépszerűbb eleme minden esetben az érdekes, aktuális témában szervezett, valóban (!) interaktív workshopok voltak. Sziládi-Kovács Tibor, a ReklámKlub szakmai vezetője és főszerkesztője szervezésében kerültek megrendezésre az Online is our line (Dr. Eszes István, Béres Ferenc Attila, Szabó- Dudás Péter, Béres Szilárd, Debreczeni Barnabás, Laczkó Gábor) valamint a Branded Content (Karányi Dani, Büttl Krisztián, Dr. Berkes Péter, Fluor Tomi) workshopok, melyek önmagukban is megértek volna egy-egy saját rendezvényt.

ReklámKlub VIP pontosan ezt fogja megtestesíteni. Több témában, esetenként ReklámKlub Lounge rendezvényekhez kapcsolódóan, de önálló workshop-sorozatként is jelentkezik az őszi konferenciaszezonban. A rendezvényhez kapcsolt beszélgetéseinket minden esetben ingyenesen látogathatják majd az érdeklődők, azonban önálló ReklámKlub VIP eseményeink maximalizált, 25-30 fős létszámmal és térítéses jelleggel indulnak útjukra.

 

Hogyan tovább? ReklámKlub Magazin

Az eddigiekben bemutatottakon kívül az ősz további meglepetéseket tartogat a ReklámKlub-közösség számára. Addig szárnyainkat bontogatjuk és reméljük, minél több érdeklődővel találkozunk rendezvényeinken. De hogy a ReklámKlub Magazin egy rendszeres nyomtatott kiadvány, vagy egy rádióműsor lesz-e? Majd meglátod! Egy biztos: a ReklámKlub online írni fog róla!

 


A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára,
árverésre felajánlott alkotás

A brandismertetés után kezdetét vette a szórakozás, DJ Felhő zenei felhozatala még a szakma nagyjait is mozgásra bírta. Különleges kezdeményezésként az első Lounge alkalmával útjára indítottuk jótékonysági aukcióinkat, amelyen a mostani alkalommal Bernát András alkotására érkező legmagasabb összeget a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára ajánlottuk fel. A licit aktuális állása folyamatosan követhető lesz itt, a reklamklub.com-on, az akució zárása pedig a 3. ReklámKlub Lounge-on, június 22-én várható. És hogy kié lesz végül a kép? Majd a Klubban elmeséljük!

Mindenesetre várunk benneteket a következő alkalommal is!

A rendezvényről készült képes beszámoló pedig itt található.

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat