Round three: Fight!

Ez idáig főleg az Apple és a Samsung harcáról olvashattunk, most azonban a Nokia is beszállt a versenybe, méghozzá egy nagyon vicces reklámmal.

A videó alapsztorija egy esküvő, ahol a násznép lelkesen nézi a nagy eseményt, azonban egy Samsung-os kitakarja a lényeget, miközben fényképezni szeretne. Ezen teljesen kiborul egy Apple termékrajongó, és felszólítja a kollégát a távozásra. Ebből kerekedik ki a vita, ami szép lassan eldurvul, a végére pedig inkább hasonlít a terep egy katasztrófa sújtotta helyszínre, mintsem egy esküvőre. A kamera ekkor két, a buliból teljesen kimaradt pincérre közelít, akik, mint kiderül, a legújabb Nokiával boldog tulajdonosai. Beszélgetésükből egyértelművé válik, hogy egyetértenek abban: nincs értelme a rivalizálásnak, elég ha a Nokia Lumia mellett döntenek.

A reklám során kifigurázzák mind az Apple, mind a Samsung jó pár funkcióját, valamint a kettőjük között zajló perlekedést is, és egyben a rajongók közti rivalizálást, egyszóval szépen odaszól a Microsoft a két okostelefon gyártónak. A Nokia legújabb darabja emellett valóban nagyon jóra sikeredett, elég csak megemlíteni 8MP-es kameráját, amivel gyönyörű képek készíthetők. A telefon ára azonban még mindig nagyon magas, ezért csak kevesen engedhetik meg maguknak a Windows 8-al működő csúcstelefont.

 

 

Márton Orsolya
(reklámipar)

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat