Sam és a meztelen teste

Nagyon cuki reklámfilmet forgatott egy vérnyomásmérőket, baby monitorokat és lépésszámlálókat gyártó cég. Ez a legszebb 18+-os mese idén!

A Withings egy olyan vállalat, amely intelligens alkalmazásokat és termékeket gyárt, hogy így segítse az embereket saját és szeretteik egészségének megőrzésében. Decemberi reklámfilmjük éppen ezért a testmozgást hivatott népszerűsíteni, nem is akármilyen módon. Meztelenkedéssel. A kampányvideó azt mutatja be, hogy a kínosan alacsony önbizalommal rendelkező Sam hogyan talál magára, és szereti meg a pucér testét. A stop motion technikával készült kisfilmben ruhátlan statiszták görögnek ide-oda egy óriási lepedőn, így megrajzolva Sam kissé zavarba ejtő, ám sokakat érintő lelki vívódását. Az egészben az a legmókásabb, hogy csak ő visel alsónadrágot. Problémáira a napirendjébe tudatosan beillesztett, rendszeres testmozgás lesz a megoldás. A látványon kívül a narráció stílusa is sokat dob a reklámon, rég hallottunk ilyen jó mesemondót!

A filmet Észtország fővárosában, Tallinban forgatták 70 férfi és 70 nő részvételével. A felvételek három napon keresztül készültek. Az alkotáshoz 2000 képet használtak fel. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat