Schwarzenegger-rel erősít a Super Bowl-ra a Bud Light

Igen, egyelőre mi is csak minden idők egyik FRIZURÁJÁT fogtuk fel a videóból.

A Bud Light sörmárkának az idei Super Bowl nem csak a szokásos kötelező kör lesz - a brand teljes újrapozícionálását erre az eseményre időzítette az anyacég Anheuser-Busch InBev. Ennek örömére összesen két percnyi reklámidőt vásároltak a döntő szüneteiben, ami óvatos becslések szerint is legalább 16 millió dollárjukba fájt, és vettek még másfél percet a szintén A-B tulajdonú Budweisernek is. A Bud Light-nak két harminc, és egy hatvan másodperces szpot készül. Az egyik harminc másodperceset a Cannonball készíti, és az új alumíniumdoboz bemutatása lesz a feladata...

UNCSI.

A rivaldafényt nyilván a másik két szpotot készítő BBDO készül akár erőszakkal is magára rántani, a munka java ugyanis rájuk vár - és Schwarzenegger frizurájára. Az ügynökség júniusban kapta meg az accountot, és álmatlan éjszakáikon megalkották a Bud Light új szlogenjét: "The perfect beer for whatever happens". (Kb. a tökéletes sör, bármi is történik.) A kampány és az újrapozícionálás a misztikus Y generáció kegyeit szeretné keresni, és az A-B állítása szerint egy éves kutatássorozat eredményein alapszik. Szóval ennek reményében a BBDO mintegy 412 színész, 58 rejtett kamera, 5 rocksztár, 4 híresség és egy láma segítségével forgatta le a videókat. Annyira nem aprózzák el, hogy már 6 teasert is közzétettek. Mi pedig rettegünk, hogy mi is az a közeledő "bármi".

(Szerkesztőségünk azon az állásponton van, hogy az Y generációt már lehetetlen lesz meggyőzni arról, hogy az USA 26-ik legrosszabb olcsó sörét igyák. Hála istennek és a globális piacgazdaságnak.)

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat