Segíts, hogy a pilisi gyermekotthon kis lakói úszhassanak!

A Csepp a Tengerben Alapítvány adománygyűjtő akciót szervezett, hogy elvihesse a gyerekeket egy Mikulás-napi 12 órás úszóversenyre, ezzel bebizonyítva, ők is képesek nagy dolgokat elérni!

Ahhoz, hogy a pilisi gyermekotthon lakói elmehessenek Mikulás napon a veresegyházi uszodába anyagi támogatás is szükséges. A 12 órás maratoni úszóverseny költségei nagyjából 180 000 Ft-ra rúgnak, amelyet a Csepp a Tengerben Alapítvány most adománygyűjtő akcióval igyekszik előteremteni. Szerencsére ismét kiderült, hogy sok jó ember él kishazánkban, mert mostanra már 134 000 Ft-on áll a mutató, de még mindig szükség van jószívű emberekre. Éppen ezért Te se fogd vissza magad, támogasd őket már akár 1500 Ft-tal, vagy egy Facebook-os megosztással, hiszen sok kicsi sokra megy!

Az úszóverseny Mikulás napján, vagyis december 5-én este 8 órakor kezdődik és 6-án reggel 8-kor ér véget. Ez idő alatt a Télapó meglátogatja a kicsik öltözőben felejtett kiscipőit, hogy megtöltse azokat minden földi jóval. A lurkók egyébként nem egyedül fognak lubickolni a vízben, önkéntes segítők kísérik és vigyázzák őket.

Mi, akik voltunk olyan szerencsések, hogy szerető családban nőttünk fel, sokszor el sem tudjuk képzelni, milyen egy gyermekotthonban felnőni, ahol a nevelők minden igyekezete ellenére is jóval kevesebb inger éri a gyerekeket, mint amennyire szükségük lenne a boldog gyermekkorhoz. Egy, a most meghirdetett sporteseményhez hasonló program ritkaságnak számít kis világukban, hisz nincs mellettük sem gondoskodó szülő, sem edző, aki fogná a kezüket.

A Csepp a Tengerben Alapítvány ezzel a rendezvénnyel is azt szeretné bebizonyítani, hogy ezek a gyerekek is képesek nagy dolgokra, képesek megvalósítani az álmaikat.

Mire gyűjtenek?

A 12 órás verseny és két edzés költségeire. Az edzéseken megnézik, ki az, aki bírja a terhelést, és felkészítik a 15 gyereket fizikailag és lelkileg is a versenyre. A verseny végén a résztvevő 15 hőst és társaikat szeretnék egy kis ajándékkal is meglepni Mikulás alkalmából.

Mire elég a hozzájárulás?

1500 Ft-ból egy gyerek eljuthat a versenyre és vissza a gyermekotthonba
2000 Ft fedezi egy gyermek egész napos étkezését
5000 Ft fedezi három gyermek Mikulás-ajándékát
10.000 Ft elég 8 gyerek egyszeri edzésére
20.000 Ft-ból az egész csapat számára tudunk szép és egységes úszósapkát beszerezni

Adományozóikat a verseny befejeztével e-mailben egy szép beszámolóval ajándékozzák meg, de persze a veresegyházi versenyen is szívesen látják őket december 5-én és 6-án.

A maratoni úszásról szeretnének élő közvetítést posztolni a Facebook-oldalukon, ahol a 12 óra alatt minden támogató számára készülne egy meglepetéssel. Itt tudjátok követni a versenyt: Facebook/Cseppatengerben

Adakozz és add tovább ezt a linket!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat