Sikeres MasterCard asszimiláció Zamárdiban

Rekordot döntött a MasterCard Balatonsound! Több mint százhuszonhétezer ember látogatott ki Zamárdiba az elmúlt öt napban. A 2007-es start óta évről évre csak nőtt a fesztiválra látogatók száma, de az idei dömping minden várakozást felülmúlt. Mindent elsöprő média megjelenés, követhetetlen mennyiségű Facebook posztáradat kísérte végig az ötnapos arcon pörgést. Európa legjobb közepes méretű fesztiválja idén sem okozott csalódást.

Sokan szkeptikusak voltak, hogy miként fog helytállni főszponzori szerepben, a Heineken helyére lépő MasterCard. Ám az új főszponzor jött és tarolt. Új név, új design, egyre csak javuló színvonal, minden eddiginél több külföldi fiatal. Virágkorát éli a Balaton Sound!

A legszembetűnőbb változást az erősen nyugati típusú fesztiválokat idéző díszlet jelentette. A megújult honlap design-ját lehetett felfedezni még az oszlopokat összekötő izzósorokon is.  A legnagyobb sikert a Nagyszínpad új köntöse érte el. Igaz Tomorrowland díszletével még nem lenne képes versenyre kelni, de a vizuális megjelenés ennyire még sosem volt összhangban. Matt neonszínek, kisvirágok, MasterCard és PayPass-os logók még pár napig biztosan a szemünk előtt fognak lebegni.

A tavalyi zsongás a PayPass-os napszemüvegekért idén sem lankadt. Egy-egy nap végén szinte nem lehetett olyan embert látni, akinél ne lett volna a csinos hostess lányok által osztogatott promóciós termékből.

A legnagyobb marketingfogást a Paypass-os bankkártyák használatának engedélyezése jelentette.  A fesztiválkártyával járó hercehurcát sokan nem kedvelik. Idén már bárki, akinek PayPass-os bankkártyája volt ugyanúgy fizethetett vele és nem kellett hosszú percekig sorban állnia, ha lefogyott a fesztiválkártyán lévő egyenlege.

Mindemellett számtalan előnyre tehettek még szert a PayPass-osok. Külön bejáraton mehettek be és közülük naponta tíz szerencsés VIP-es jogosultságot nyerhetett a jegye mellé, egy egyszerű regisztrációt követően. Mindemellett a Party Őrség csinos hostessei bárkit felvilágosítottak a PayPass előnyeiről. Ügyesen elvetették a gondolatcsírát a fejekben, hogy a PayPass használata annyira egyszerű, mint a fesztiválkártyáé, így akár egy egyszerű bevásárlás alkalmával is felidézőthetnek a fesztiválokon szerzett élmények.

A MasterCard debütálása kifogástalan volt. A márka egyértelműen arra ment rá az öt nap alatt, hogy a fesztiválozók fejében sikeresen összekapcsolják A Balaton Soundot a MasterCard-dal és vica versa. Az a bizonyos léc ismét magasra lett téve, erről azok is megbizonyosodhattak, aki esetleg nem tudtak megjeleni Zamárdiban. Hiszen a fesztiválozók rendkívül becsületesek voltak, mindent dokumentáltak és azt meg is osztották mind mikro mind makro site-okon.

Hisz ahogy a régi mondás szól: Balaton Sound bérlet 39 000 Ft, Napijegy 15 000 Ft, az élmény, hogy becsekkolhattál a Balaton Soudról felbecsülhetetlen, minden másra ott a MasterCard! 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat