Sound jegyet tessék

A Sound jegyek új értékesítési irodája a Facebook.

Már májusban búcsút inthettünk a Balaton Sound bérleteknek, éppen kezdés előtt pedig a sátor helyeknek és a szombati jegyeknek is. Az elszánt érdeklődők nem adják fel a küzdelmet, minden követ megmozgatnak egy eladó jegy megkaparintásáért. Olyannyira, hogy a Facebook mostanság egy forródrótos jegyirodává alakult, minden második poszt Sound jegyért kiált.

A legjobb közepes fesztivál cím meghozta a várt látogatottsági eredményeket, mondhatni csekély mértékben túl is lépte azt. A legfiatalabb nagyfesztivál prémium szolgáltatássá nőtte ki magát, így a VIP bérletek is egytől-egyig gazdára találtak. A reményekkel teli keresőknek azonban hír, hogy napijegyet még lehet venni a helyszínen 15 000 ropogós forintért, bár a mai napra már az összes jegy elfogyott, még a VIP részen is, így nagyot akaszthat az, aki hirtelen felindulásból megválna szombati napijegyétől. Megkockáztatjuk, hogy akár egy heti jegy áráért is értékesíteni lehetne azt. Vannak, akik direkt módon adják el feláras bérleteiket, ami, ha azt nézzük, hogy mennyi a belefektetett energia- igen kedvező órabért jelent.

Egyes emberek "leleményességének" köszönhetően már létezik egy facebook csoport is értékesítési csatornaként, ahol az adok-kapok rendszer szabályai szerint lehet cserélgetni az árut. Nemcsak a jegytulajdonosok járnak jól a ráérős vásárlókkal, a Balaton környéki ingatlanosok is jócskán kamatoztatnak a kései fesztiválozók pénztárcájából, ugyanis helyjegy és sátorbérlet hiányában nehézkesebb nyugovóra térni. A jó buli ezek szerint minden pénzt megér? Döntse el mindenki maga!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat