Star Wars-rajongók adakoznak az UNICEF-nek

A lassan heptalógiává bővülő produkció legújabb részének rendezője kérte fel a kockákat a gyűjtésre.

J. J. Abrams felhívására az elmúlt két hónapban eddig összesen 119 országból támogatták a filmek rajongói az adománygyűjtést az ENSZ Gyermekalapja, az UNICEF számára.

A rendező a lenti videoüzenetben foglalta össze az akció eddigi eredményét, és arra bíztatta a rajongókat, hogy az utolsó héten, most péntekig is minél többen csatlakozzanak az adományozókhoz. Az egyiküknek ugyanis lehetősége nyílik arra, hogy egy privát vetítésen a bemutató előtt láthassa majd a kész filmet.

Abrams az X-szárnyú bombázó előtt

A jótékony akciót az Omraze adománygyűjtő platformon szervezték meg. A játék győztese egy vendégével együtt elrepülhet Londonba, a film forgatásának helyszínére, ahol találkozhat a szereplőkkel, betekintést kap a forgatásba, és jelmezbe bújva őt is megörökítik egy jelenetben. A Star Wars: Force for Change kampányban az adomány nagyságától függően egyéb díjak is várnak a részvevőkre.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a kampányban már az első 24 óra leforgása alatt egymillió dollár gyűlt össze, és a filmet gyártó Disney filmstúdió is felajánlott egymillió dollárt.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat