Szavazás 2013 kreatív fénypontjaira

A tavalyi év "legvagányabb hazai kreatív tartalmait" válogatták össze a Super Channel kezdeményezésére. Szavazás, kreativitás, buli.

Highlights of Hungary néven online szavazást indított a Super Channel a 2013-as év legjobb magyar kreatív tartalmairól. A jelöltek között van minden: például az urbanplayer.hu, Perlaki Márton, a Merényi Bicycles, a Kocka, vagy az Uffalo Steez csodálatos videóklipje. Az eklektikus lista a kategóriákat szándékosan mellőző koncepció eredménye. A jelölést egy érdekes kurátorcsapatra bízták, akik közt ott van Oltai Kata (művészettörténész, kurátor), Lobenwein Norbert (fesztiváligazgató, Volt), Jose Simon (SimonSays) és persze Böszörményi Nagy Gergely (őt inkább be se mutatjuk, de itt ez a csodálatos interjú) - másrészről meg Jedlicska Márton a Kirowskitól, és Lugosi Nóra a Pumától.

A szavazás határideje ugyan nem teljesen világos, de mindenképpen kattintsatok bőszen a kedvenceitekre, aztán majd lesz valami. Ha hihetünk a weboldalnak, akkor záróbuli is. És hogy mi az a Super Channel? "A Super Channel egy kreatív tartalomgyártó, tartalomfejlesztő csapat. Platform semleges szemlélettel, komplex eszköztárral közvetít értékeket a társadalom vagy annak kisebb közösségei felé." Minket meggyőztek.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat