Szeresd, akit a tükörben látsz!

Újabb kampány a nőkért és az önelfogadásért. A kezdeményezés legfontosabb üzeneteit John Legend „You & I” című száma és annak klipje hordozza. 

A legtöbb ember gyerekkorában még minden gond nélkül ökörködik és grimaszol a tükör előtt, nem törődve azzal, hogy esetleg nagy az orra, vastag a bokája vagy az áhított göndör fürtök helyett egyenes hajjal verte meg a sors. Kiskorunkban kifejezetten szeretjük magunkat nézegetni, örülünk annak, amilyenek vagyunk. Mi történik vajon később? Miért változik meg a saját tükörképünkről alkotott kép?

E gondolatmenetre épül az a kampány, melynek sztár főszereplője John Legend, aki ebből az alkalomból szerezte legújabb dalát, a „You & I” címűt. Ebben arról énekel, hogy számára a barátnője úgy tökéletes, ahogy van. Sminkek, ruhák, cipők, hajak, kilók(!) ide vagy oda.

A dal klipjéhez pedig ugyanazokat a felvételeket használták fel, amelyek az eredeti kampányfilmben is szerepeltek. Abban az látható, amint idős, fiatal, egészséges, beteg, sovány és vékony nők és lányok vallanak arról, mit látnak, amikor tükörbe néznek. Némelyik vallomás annyira szívszorító, hogy a pityergésre hajlamosaknak inkább csak a klipet ajánljuk.

A kezdeményezés célja, melyet John Legenden kívül a RYOT és a Burkle Global Impact Initiative támogat, hogy nemes ügyekre gyűjtsenek pénzt. Olyanokra, mint a fiatal lányok oktatása fejlődő országokban, mentorprogramok problémás kamaszoknak és más hasonló jó dolgok. A program az #operationgirl hashtag alatt fut. 

Kampányvideó:

John Legend: You & I:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat